Hundepass

HUNDEPASS I MITT HJEM

Trenger du hundepass men ønsker ikke å sette hundene på kennel? For noen hunder vil det være en ok løsning, men for de fleste vil pass i et privat hjem være det beste. Men i hvilke hender skal man gi fra seg det kjæreste men eier? Jeg anbefaler å ikke bare se på erfaringen til hundepasseren, men også om personen har gått kurs/foredrag/udanning for å lære om hund.

Uansett hvor glad man er i hunder, betyr det ikke at man vil kunne se den enkelte hundens behov. For det er en stor overgang å midlertidig flytte til et nytt sted, med nye personer og rutiner. Men min erfaring og utdanning som hundetrener vil jeg gjøre denne overgangen så behagelig som mulig for din hund og legge til rette for et fantastisk opphold hos meg.

Fasiliteter og rutiner på hundepass

Jeg bor i en 150 m2 stor leilighet sentralt i Lillestrøm, 2 minutters gange fra togstasjonen. Det vil ikke bli satt begrensninger på hvor din hund kan oppholde seg. Med andre ord, hunden din vil ikke bli "stallet bort".

Hos meg vil ikke din hund bare få turer, men også riktig mental aktivisering i form av triksetrening/iq-spill/snuseøvelser/osv. For å si det på en annen måte, jeg vil behandle din hund som min egen. Jeg vil selvfølgelig holde deg oppdatert med bilder og noen ord om hvordan det går.

Før hundepass

Før pass må vi møtes 1-2 ganger for å gå tur og besøke leiligheten. Din hund må bli kjent med meg, mine hunder og leiligheten før pass for å gjøre overgangen enklere for din hund. Ser jeg at hunden din trenger å møte oss mer enn en gang, avtaler vi dette nærmere. Ved første møte går vi også gjennom rutiner og en del spørsmål om din hund for å kunne tilrettelegge oppholdet. Hunden må være vaksinert og forsikret.

Pris for hundepass

Jeg tar kr 500,- per døgn. Halv pris for hund nr. 2.
Henting og levering etter avtale.

Har du spørsmål? Vil du bestille pass? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Ekstra tilbud på hundepass

Ønsker du at jeg skal trene din hund mens den er på opphold hos meg? Eksempel på trening kan være: gå pent i bånd, innkalling, passeringstrening, generell lydighet, søksøvelser. Si ifra, så finner vi en løsning!

Ta gjerne en titt på min Youtube kanal for videoer av tidligere hundepass (1,5-3 år siden): https://www.youtube.com/user/stinafure/video